Mededeling - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Victor & Yvonne - WaarBenJij.nu Mededeling - Reisverslag uit Chiang Mai, Thailand van Victor & Yvonne - WaarBenJij.nu

Mededeling

Door: Vic en Von

Blijf op de hoogte en volg Victor & Yvonne

09 Februari 2010 | Thailand, Chiang Mai

Helaas hebben we de laatste dagen geen mogelijkheid meer gehad om de site bij te werken ivm ontbreken van Internet, misschien morgen weer in Jomtien, maar pap, wat reageer je leuk op onze verhalen en ja, de foto's zijn onscherp door deze site....

• 16 Februari 2010 - 08:04

Edith:

Hoi Vic en Von,

Ja, ik dacht al dat jullie ergens in de bush-bush zouden zitten en daar geen internet hebben. Ik hoop echter wel dat jullie het lekker naar je zin hebt, maar dat zal wel (ga ik vanuit).Al op een olifant gereden?

Liefs,

Edith

• 16 Februari 2010 - 14:25

Marion & El.:

Lieve Vic & Von,
    Wat geweldig om jullie verhalen te kunnen lezen.Vooral het verhaal over die geweldig grote gouden BOEDDHA dit ontroerde ons ook heel erg, kon niet eens meer verder lezen hardop ( voor El) had een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen echt SUPER!!!!!
    Wij wensen jullie nog heel veel reis plezier geniet er van en wij kijken uit naar het volgende verhaal. Heel veel liefs van Marion&El.

• 16 Februari 2010 - 16:22

Shanna:

Hey,
    Leuk dat jullie t zo gezellig hebben maar ik mis jullie wel !!!

xx shanna

• 16 Februari 2010 - 16:40

Victor:

Jemig wat ben ik jaloers. Ahum schrijf je wel wat recepten op ?? Of gaan we weer naar de chinees? hahahaha. Geniet ervan. Knuf

• 16 Februari 2010 - 18:12

Sylvia:

Ik wacht geduldig af, maar mis jullie leuke verhalen wel, elke dag met spanning kijken, belangrijker is dat jullie genieten en het samen fijn hebben, en deze mooie herinneringen nemen ze je nooit meer af, fijne reis verder liefs en een dikke kus uit het vreselijk winterse Den Haag